Ga naar de inhoud

Bibliotheek / Beisbroek

img

The universe: buitenaardse manen, donker materie, astrobiologie, reizen door de ruimte

Code: DVD0345
ISBN: DVD345
Uitgever: History
Korte beschrijving:

Buitenaardse manen: onderzoek de manen van de planeten in onz zonnestelsel-van de binnenste manen tot de Kuipergordel.Fantastische computergraphics brengen het universum dichterbij. De beelden laten zien welke levensvormen zich in buitenaardse atmosferen zouden kunnen ontwikkelen.
Donker materie: Miljarden deeltjes donkere materie gaan elke seconde overal doorheen-toch zijn ze nooit diect waargenomen. Deze indrukwekkende kracht is nog maar 10 jaar geleden ontdekt, maar rukt in hoog tempo ons universum uit elkaar;

Astrobiologie: Ga mee op een fantastische ondekkingstocht naar het leven in de ruimte. Een gevarieerde groep van wetenschappers uit de astronomie, biologie en geologie zoeken gezamelijk naar de definitie van het leven op aarde. Ook onderzoeken ze weke levende organismen op andere planeten zouden kunen bestaan.

Reizen door de ruimte: Een ruimtetuig met zielen die laserstralen vangen, motoren die voortgedreven worden door een vreemde entitiet die bekend staat als anti-materie. Ontdek welke bizarre technologieën wetenschappers voorstellen met als doel: sneller door de ruimte reizen.